Maatwerk


Wij vervaardigen diverse soorten maatwerk in natuurlijke materialen. Je kunt bij ons terecht voor maatwerk meubelen maar ook voor een complete renovatieklus. Naast particulieren leveren wij ook aan bedrijfspanden zoals winkels en horecazaken.

 

We zijn gespecialiseerd in het werken met materialen van hoge kwaliteit die passen in een landelijk, sober of industrieel interieur, zoals massief eiken hout, staal en natuursteen.

  

Ons werkgebied bevindt zich binnen een straal van ca. 30 km van Weert (Limburg).

Informeer even als je iets verder weg woont wat de mogelijkheden zijn.

 

 


Landelijke en industriele keuken

Sfeervolle landelijke keuken ontworpen bij ons aan "huys". #massief #eikenhout #arduin #schouw # sierlijsten #dauby


Houten tafels op maat

Landelijke en industriele tafels van diverse materialen. #wagondelen #wagonplanken #eiken #stalenonderstel Maatwerk industriële meubels voor tattooshop. 

Voor deze tattooshop gelegen in een voormalig klooster hebben wij 2 stalen roomdividers met hout mogen ontwerpen en maken, een supergave balie voorzien van oude wagonplanken en matzwart aluminium front met logo en diverse tafels! Tevens is de muur achter de ontvangstbalie voorzien van een authentieke look d.m.v. oude metselstenen.

#verlichting #roomdivider #maatwerk #hout #balie #rondetafel #winkelpanden #bedrijfspanden #horeca #renovatie #


Luxe houten bijgebouwen op maat

Wij ontwerpen en realiseren stijlvolle eiken bijgebouwen en overkappingen met een landelijke uitstraling. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van authentieke materialen. Zo creëert u gemakkelijk een geweldige aanvulling aan uw terras of tuin.